HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wie bepaalt jouw omstandigheden?

Wie bepaalt jouw omstandigheden? Jij bent het middelpunt van jouw leven. In feite kun jij alles zelf bepalen. Jij kunt zelf bepalen wat jij met jouw leven wilt doen. Helaas werkt de praktijk anders.

Zo kun je de eerste 20 jaar van je leven al best wel veel dingen zelf bepalen, maar zijn je ouders diegenen die, als het goed is, in samenspraak met jou, knopen doorhakken. Daar moet jij het dan op dat moment mee doen.

Zodra je de volwassen leeftijd hebt bereikt, mag jij je leven bepalen. Hoe fijn is dat! Alleen zijn we dan inmiddels zo geïndoctrineerd en doen we braaf de dingen zoals we ze hebben geleerd. Niemand die tegen jou heeft gezegd. “Wees het middelpunt in je leven. Jij bepaalt wat goed is voor jou. Stuur bij indien nodig!”

we weten niet dat we kunnen bijsturen
Als we niet weten dat we het leven zelf in de hand hebben en kunnen bijsturen, laten we ons leiden door de dingen die op ons af komen. Dan bepalen anderen en omstandigheden ons leven. Dan ben je eigenlijk stuurloos. Je hebt wel een relatie, maar je stuurt hierin niet bij. Je hebt wel werk, maar of het datgene is wat je doet, jou echt voldoening geeft, je stuurt niet bij. Zo bepaalt je werk, dat je kunt zien als een omstandigheid in je leven, jouw leven. Zo kan jouw leven een constante aaneenschakeling worden van dingen die op je pad komen, die je niet hebt voorzien en het wel weer oplost, maar het kost allemaal zoveel werk en tijd en moeite en misschien ook wel geld. Je laat je leven.

Als je in je relatie niet bijstuurt, loop je het risico dat je uit elkaar groeit, dat een scheiding volgt en als je had bijgestuurd, had het heel anders gelopen. Had je in ieder geval minder pijn gehad, even los van al het geregel omtrent kinderen en het huis en de financiën. Dat valt dan heel rauw op je dak. Je hebt niet bijgestuurd op tijd, je was je er niet van bewust dat het nodig was, om jouw leven te leiden wat goed voor jou is. Je hebt omstandigheden niet in de hand.

Bijsturen in het leven
Het leven vraagt iets van jou. Je vraagt eigenlijk iets van jezelf. Jij hebt de verplichting aan jezelf, jouw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Maar hoe ga je dat doen? Door het leven bij te sturen. Elke stap die je zet, groot of klein, bewust te zetten. En er bij te voelen of de stap die je zet, een goede stap voor jezelf is. Ben ik dan niet egoïstisch? Nee zeker niet, jij telt toch ook mee? Jij mag er toch ook zijn? Jij staat dan toch nog steeds klaar voor anderen, alleen je zegt af en toe eens nee.

Als je bijstuurt, ben jij de kapitein van je eigen schip. Zo loop je niet vast op hele grote ijsschotsen, die voorkom je. Zo voorkom je ook diepe en rauwe pijn en teleurstellingen. Velen die contact zoeken op de spirituele chatlijn www.mediums247.com zoeken contact, omdat ze geconfronteerd worden met een omstandigheid in hun leven, waar ze geen raad mee weten. Ze hebben de omstandigheden hun de baas laten worden.

Ze zijn in een relatie die alleen maar ellende brengt. Ze zijn hun baan kwijtgeraakt. Ze hebben te maken met een ex die niet wil loslaten. Ze hebben te maken met een strijd over de kinderen. Allemaal omstandigheden waar we niet op zitten te wachten, maar er helaas wel zijn.

Wees nare ervaringen voor in je leven
Zie je in door telkens in je leven bij te sturen, grote nare ervaringen voor kunt zijn? Dat jij omstandigheden in je leven toelaat, omdat je niet tijdig bijstuurt? Dat dat komt, omdat je niet hebt geleerd, jezelf ook belangrijk te mogen vinden? En dan zoek je hulp, op www.mediums247.com dan wil je weten of het oude weer terugkomt. Of de relatie weer hersteld gaat worden? Want je komt er zelf niet meer uit.

Is dit dan echt wel wat je wilt
Als mensen met mij chatten op www.mediums247.com en de vraag stellen of de relatie weer goedkomt, dan voel ik daar op in. En geef het antwoord dat ik doorkrijg van mijn gids of in de lenormandkaarten zie. Maar ik zorg er altijd ook voor dat ik tijdens de chat, de cliënt een spiegel voorhoud. Want de vraag stellen of het weer goedkomt en blij zijn dat dat in het verschiet ligt, dan ben je er niet.

Er is een weg er naartoe te bewandelen die van belang is voor de einduitkomst. En die weg is, dat het tijd wordt dat jijzelf de omstandigheden in je leven gaat bepalen. Ga je dat niet doen, dan is er een grote kans dat het niet goedkomt, het is immers nog nooit echt goed geweest.

Liefdevolle groet, Von top medium247.com
 

Datum: 28-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten