HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Quin

Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultNu niet beschikbaar
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Quin

Misschien op wat latere leeftijd dan vele van mijn collega`s kwam ik tot de vaststelling dat er wel meer was waar te nemen dan mogelijk is met onze aardse zintuigen. Dat besef kwam er eigenlijk iets na het overlijden van mijn moeder. Ik was toen 19. Door de jaren heen ben ik me gaan verdiepen in onderwerpen als spirualitiet, kaarten lezen, helderhoren, heldervoelen, helderzien.... door veel te lezen, cursussen en workshops te volgen. Zo ben ik stilaan spiritueel gaan groeien, mocht ik meer en meer gaan "waarnemen". Nu een twaalftal jaar terug vond ik van mezelf dan ook dat de tijd gekomen was om mensen te gaan begeleiden, verder helpen in het nemen van de hindernissen die we allemaal wel op ons levenspad krijgen. Loop jij even vast,,zit je met een vraag of heb je gewoon nood aan een luisterend oor kom dan even langs voor een consult. Ik zal jou nieuwe inzichten geven en je verder helpen op je levenspad.

Gaves: Coaching, Astrologie, , Foto lezen, , , , , Lenormand kaarten, Magnetiseren, Pendel, Reiki, Waarzegger
Talen: Nederlands

(15)

Ik vond het heel aangenaam om te praten
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-05-2022
Kort maar krachtig gesprek alweer en ik hoop zo dat het uitkomt, dank je wel, topper ben je xx
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-03-2022
Leuk
★★★★☆ Anonieme gebruiker 23-06-2021


 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten