HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Over ons

Welkom op Mediums 24/7 bel en chatservices!


Wil jij graag bellen of chatten met onze spirituele coaches, mediums, paragnosten en dit wanneer het jou uitkomt op werkelijk elk moment van de dag en ook ’ s nachts, 7 dagen op 7?

Zoek niet langer, want dit bel en chatplatform heeft een onovertreffelijke waaier aan mogelijkheden, aan professionele coaches, mediums , paragnosten astrologen, numerologen en healers voor mens en dier voor jou klaar!

Bovendien is er de mogelijkheid een emailconsult aan te vragen waarin jouw vragen met de grootste zorg en deskundigheid binnen de 24 uur worden beantwoord.

Er worden betaalbare tarieven gehandhaafd zodat iedereen die behoefte heeft om met één van de spirituele medewerkers te bellen of chatten of een emailconsult wenst te ontvangen, niet in de kou blijf staan!

Ook worden regelmatig aangekondigde credit- acties gehouden, die nog voordeliger zijn voor jou. Houd dus dit platform in de gaten!

Wil je graag telefonisch contact? Je kunt ook een consulent bellen. Als je ingelogd bent en je belt het telefoonnummer, toetst dan het boxnummer in en je wordt onmiddellijk doorverbonden naar een belconsulenten!

Met warme groet en tot snel!

Mediums 24/7 chatservices 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten