HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Ongelukkig getrouwd

Ongelukkig getrouwd en toch niet uit elkaar. Vroeger bleef je bij elkaar, ook al was je ongelukkig getrouwd. Je had voor elkaar gekozen, scheiden was uit den boze. In de tegenwoordige tijd blijven we niet zomaar meer bij elkaar

Een relatie moet aan veel punten voldoen en zijn die er niet, dan is de koek vrij snel op. Toch zijn er ook stellen die ondanks dat ze ongelukkig getrouwd zijn, in de tegenwoordige tijd wel bij elkaar blijven. Heel vriendelijk en liefdevol gaat het er niet aan toe. Ze kijken elkaar de hele dag met de nek aan. Ze gaan hun eigen gang, kunnen flink ruzie maken en jij vraagt je wel eens af, waarom blijven die twee nog eigenlijk bij elkaar?

Hier zitten veel redenen onder. De allereerste is dat jij wellicht iets zit, wat het stel zelf niet ziet en ze zelf geen idee hebben hoe ze samen in het leven staan. Ze zijn er zo aan gewend geraakt, dat ze het beiden als vanzelfsprekend zien en compleet hebben geaccepteerd. De manier waarop ze met elkaar omgaan is voor hun de normaalste zaak van de wereld geworden.

Legio redenen
Redenen om niet uit elkaar te gaan, als je ongelukkig getrouwd bent, zijn er legio. Wat heb jij van je ouders meegekregen? Hebben ze je altijd verteld dat je bij elkaar blijft, ook al loopt het soms niet, dan kies je daar eerder voor. Je weet in feite niet beter. Ook zoals jij gezien hebt hoe jouw ouders met elkaar omgaan, kan van invloed zijn, om ondanks ongelukkig getrouwd te zijn, niet uit elkaar te gaan.

Wie weet heeft een van de twee de broek aan en is dominant. Is de ander niet bij machte dit patroon te doorbreken, omdat die angst heeft de ander kwijt te raken. Maar wat ziet de buitenwereld dan? Ze maken elkaar het leven flink zuur. Spelen machtsspelletjes. Er wordt door beiden gestrooid met manipulatie. Dit zelf in de gaten hebben, nee. Ze zijn het gewend zo met elkaar om te gaan. Dat het anders kan, het komt niet bij ze op.

Ze kunnen ook woedend zijn op elkaar, logisch, want als er sprake is van een machtspositie, wil de andere volwassene zich daar niet aan onderwerpen. Dat wil geen enkele volwassen persoon. Vaak is de vrouw degene die dan bepaalt en de man volgt. De vrouw regelt alles in huis en vindt dat ze dan ook het recht heeft om alles naar haar eigen hand te zetten. De man volgt volgzaam en lijdzaam zijn partner. Wat hierbij dan vaak om de hoek komt kijken, is dat we gaan liegen. We gaan dingen doen die we niet meer aan onze partner vertellen. We zoeken plezier buiten de deur.

Ze hebben wel zo hun eigen gedachten er over
Beide partners hebben wel degelijk in de gaten dat de situatie waarin ze samen zitten verre van ideaal is. Bij machte zijn de situatie te veranderen, helaas. Dat is ook begrijpelijk. Als dit je voorland is geweest, herhaalt het zich als vanzelf. Of ze gelukkig zijn, weten ze vaak zelf niet eens meer. Wel is er een verlangen. Een verlangen dat het ooit eens zal gaan veranderen. Dit wordt dan vaak op de lange baan geschoven. Want ooit zal het wel veranderen. Nee dus, diegene die de verandering zijn, zijn ze zelf.

Als we van ons pensioen kunnen gaan genieten, zal het wel beter worden. Het wordt niet beter, het wordt erger. Logisch, dan zitten beiden de hele dag op elkaars lip. Stilletjes hopen beiden, die best van elkaar houden, dat er iets verandert. En die verandering kan ook, alleen hebben ze daar wat hulp bij nodig. Want als we willen dat er iets verandert en wachten op de ander, gebeurt er niets.

Verandering
Het zijn vaak maar hele kleine stapjes die je hoeft te nemen om al op een compleet andere manier met elkaar om te kunnen gaan. De manier van communiceren bijvoorbeeld. Inzien dat je je laat onderdrukken en niets bereikt met manipulatie of liegen. De verandering in gang zetten hoef je de deur niet voor uit. Schaf eens een paar credits aan op de chatlijn www.mediums247.com en laat je eens verrassen tijdens de chat door het medium waarmee je chat. De inzichten die je meekrijgt, ga jij mee aan de slag en zo verander je je relatie van ongelukkig getrouwd in gelukkig getrouwd. Het kan echt! Mits je bereid bent er wat voor over te hebben. Mediums kunnen veel meer dan jij denkt en zeker de top mediums die je vindt op www.mediums247.com.

Liefdevolle groet, top medium Von medium247.com
 

Datum: 25-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten