HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Liefde die zich niet verdiept

Liefde die zich niet verdiept. Het komt op alle leeftijden voor, liefde die zich niet verdiept. Het begin is fantastisch, maar naarmate de tijd vordert, voelt de een dat de ander ineens minder interesse begint te tonen.

Je vinger er op kunnen leggen, nee. Als je er naar vraagt, worden jouw gevoelens weggewimpeld en stel jij je aan. Ik ben nog net zo gek op je als eerst, ik ben alleen druk, heb veel te doen. Je accepteert de uitleg en voelt je voor even opgelucht.

Wat je voelt, klopt
Datgene wat jij voelt, is er wel degelijk. Wat je nog niet in de gaten hebt, is dat je met iemand te maken hebt die het moeilijk vindt zichzelf helemaal over te geven aan de liefde. En zo kan de liefde zich ook niet verdiepen. Het zijn vaak diegenen die in het begin heel hard lopen en na een paar maanden ineens zich veel minder laten zien.

Ander gedrag
Het gedrag van de ander maakt je onzeker. Je voelt wel degelijk iets, maar ja, de ander geeft zelf aan dat er niets aan de hand is, dan moet ik dat maar geloven. Spontane berichtjes blijven uit. Er is ineens veel meer aandacht van de andere kant en jij, jij hebt je hart volledig gegeven inmiddels, staat te springen om samen in het diepe te springen, maar je voelt bij de ander terughoudenheid.

Controle durven loslaten
Diegene aan wie jij je hart hebt gegeven, vindt het moeilijk zich volledig te geven. Daar zijn veel redenen voor. In de basis vallen alle redenen terug op het niet kunnen loslaten van de controle. Want liefde kan zich alleen maar verdiepen als je de controle durft los te laten. Dan is er volledige overgave. Maar dat is dan tegelijkertijd een hele onzekere situatie en als je dan niet weet waar het naartoe gaat, dan houd je je het liefst aan de oppervlakte.

Het is aan de liefde onbewust een voorwaarde hangen. Ik wil eerst zeker weten of wij wel voor de eeuwigheid bij elkaar blijven. Als ik dat weet, dan kan ik mij overgeven. Die zekerheid is er nooit en zal diegene dus altijd moeite hebben, zich volledig te kunnen geven en gaat van een persoon die je de hemel in prees, naar een persoon die afstand creëert in de relatie. Dit gebeurt zo subtiel, dat je het niet direct in de gaten hebt.

Bang voor de liefde
Deze mensen zijn bang voor de liefde. Leven niet in het nu. Want de liefde is er nu. Of deze er over twee of tien jaar nog is, is helemaal niet belangrijk. Dat zie je dan wel weer. Een relatie is een streven en niet een gegeven. De persoon wil dus wel dolgraag liefde, maar op een manier waarbij de liefde niet te diep moet gaan worden, want dan rent die persoon er hard voor weg. Het is dus heel lastig met zo iemand een relatie te verdiepen.

Als liefde zich niet verdiept
Als jij voelt dat de ander zich anders begint te gedragen, zich begint terug te trekken uit het contact, vertrouw dan echt op je eigen gevoel. Want het is zo. Alleen, je hebt je hart inmiddels aan deze persoon verpand en wilt hem niet kwijt. De ander veranderen, er van overtuigen gaat je niet lukken. Hoe kun je er dan wel voor zorgen dat deze relatie stand gaat houden? Neem hiervoor gerust eens contact op met een medium of een paragnost, een coach of counselor die je kunt vinden op de website www.mediums247.com.

Mediums zijn niet alleen heel goed in het voorspellen van de toekomst. Mediums zijn ook heel goed in het geven van inzichten in een situatie. Hierdoor word jij je bewust waar jij en de ander samen staan. En mediums zijn ook heel goed in het aandragen van oplossingen. Een oplossing waarmee jij aan de slag kunt, zonder je partner te overtuigen, toch zichzelf volledig aan de relatie over te durven gaan geven. De controle en de angst die daar onder zit los te laten en samen wel te kunnen gaan bouwen aan de verdieping van de relatie. Laat je verbazen en verwonderen wat een medium van www.mediums247.com niet allemaal in hun mars hebben. Veel meer dan jij denkt!

Geniet van je chat met een top medium van www.mediums247.com Von
 

Datum: 27-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten