HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Icha

Hallo, ik ben Icha. Ik ben Heldervoelend paragnost en Medium. Ik werk met de Lenormand kaarten. Ook werk ik met de pendel. Twijfel niet en laat me je het antwoord helpen zoeken.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Icha

Ik ben Paragnost Medium Icha . Zit je met vragen dan zoek ik samen met mijn gidsen naar een oplossing en tevens gebruik ik ook de Lenormandkaarten. Zit je in een cirkel en je komt er niet uit dan kan ik je begeleiden samen met mijn gidsen dat je uit deze cirkel geraakt en terug op het juiste pad komt.

Gaves: Afstandshealing, Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Dieren fluisteraar, Energetisch reiniging, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Paragnost, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten, Waarzegger
Talen: Nederlands

(47)

In één woord geweldig !
★★★★★ Anonieme gebruiker 19-05-2022
Topper nogmaals een prachtig gesprek x
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-04-2022
Wat een lieve vrouw. Heel fijn consult gehad bij Icha. Raad Icha absoluut aan.
★★★★★ Anonieme gebruiker 28-03-2022
Voelde goed aan en op mijn gemak. Ze vertelde dingen waarin ik me kon vinden. Nu kijken naar de voorspellingen, ben benieuwd
★★★★★ Anonieme gebruiker 26-10-2021


 


Blog van Icha

Icha

Soms zijn er heel veel vragen zonder antwoord. Ik zoek samen het antwoord met je en we zoeken ook samen oplossingen. Ik ben Heldervoelend Medium Reiki Blokkades wegnemen, Kaartjes van Lenormand leg ik ook voor je.
Geen vraag is me te gek. Liefs Icha
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten