HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Het universum

Het universum zorgt goed voor ons. Als we het principe van het universum zouden begrijpen, zouden door hebben, zou er veel minder leed zijn, dan dat we nu ervaren. Op aards niveau kijken we zo anders tegen de dingen aan, dan dat het universum doet

Als je nu weet wat de intenties van het universum zijn, dat deze altijd het beste met je voor hebben. Waarom zou je je dan nog druk maken over een verloren liefde? Over het hebben van onvoldoende geld? Over de tijd? Ik zal je het principe van het universum uitleggen en zou zeggen, doe er echt je voordeel mee. Mits je hier op aards niveau een fijn leven wilt hebben, uiteraard.

Het universum zien als een regisseur
Op het moment dat de gedachte binnenkomt dat er een hogere macht is, die de een god noemt, de ander Boeddha of het universum, gebeurt er iets. Een spiritueel ontwaken. Wat gebeurt er! Je gaat het universum als een regisseur zien, die het beste met ons, de mens voorheeft. En dat de intentie van het universum helemaal geen lijden kent. Dat het de mens zelf is, die voor het lijden kiest. En hoe doet de mens dat?

De mens bepaalt zijn eigen lijden
De mens kan niet loslaten. Kan een relatie die niet goed hem is, loslaten en blijft zitten waar die zit. De ellende op zich afroepend. Een mens heeft pijn als iets uit zijn leven verdwijnt, hetzij een geliefde, hetzij werk bijvoorbeeld. Dat veroorzaakt druk, verlies, pijn en lijden en zorgen. Een mens kan nergens op wachten. De wil wil het nu, dus maakt de tijd tot een vijand, wat weer lijden met zich meebrengt.

Als het universum nu alleen maar de intentie heeft goed voor ons te zijn, is het dan de mens zelf niet die voor het lijden kiest? We hebben niet alles in de hand, we kunnen wel bijsturen en juist dat bijsturen, dat doen we niet, of te laat, met lijden tot gevolg.

Dus grijpt het universum in
Als het universum de intentie heeft dat we het hier goed hebben, ga er dan eens vanuit dat jij maar één ding voor ogen hoeft te houden. Goed voor jezelf zorgen! Want zodra jij goed voor jezelf zorgt, komt er een bewustwording. Dan ga je het principe van het universum begrijpen en toepassen. Doe je dat niet, grijpt het universum in. Die ontneemt je wat niet goed voor je is. Die geeft je alleen wat goed voor je is. En als het universum ziet dat je ergens te lang in blijft hangen, een relatie waarin geen liefde meer is, maar meer haat en nijd en jij zet er zelf geen punt achter, dan volgt die punt er vanzelf een keer. Als je niet op je plek zit van je werk, en jij blijft zitten omdat je het geld nodig hebt, grijpt het universum in en ontneemt je de baan. Dan is er verlies, dan is er pijn, dan is er stress.

Het universum geeft je wat je nodig hebt.
Alles wat er nu is, is datgene wat je nodig hebt. Al ontbreekt er in jouw ogen iets, het is niet de bedoeling dat het er nu is. Begrijp dat principe en laat het universum zijn werk doen. Ga niet in de stress geraken als je je baan verliest. Vertrouw en geloof in jezelf, dat het weer komt.

Als er nu geen relatie is, dan is dat de bedoeling. Dan ben je er niet klaar voor, of zoveel redenen nog meer. Niet over nadenken, accepteer het zoals het is. Zo voorkomt het universum leed. En wat doet de mens, die moet en die zal en gaat liefde zoeken en willen. Met gevolg leed.

Dit principe begrijpen, doorgronden, bewust van worden kun je bereiken door te chatten met ongelooflijk goede spirituele hulpverleners en deze vind je op www.mediums247.com. Het ene medium past van nature het principe van het universum toe, het andere medium heeft het geleerd door veel tegenslagen. Beiden kunnen jou te woord staan en begeleiden op jouw spirituele pad naar verlichting.

Want! Zodra jij het principe van het universum begrijpt en inziet dat het alleen maar het beste met je voorheeft, gaat jouw leven een totaal andere wending nemen. In dat nieuwe leven, wat je kunt zien als een wedergeboorte is geen leed en lijden. Dan kies je alleen voor een relatie als deze iets toevoegt aan je eigen fijne leven. Kies je alleen voor een werkplek die jou energie geeft. Je bent de angst voorbij. Je maakt je niet meer druk en de tijd is aan jou!

Kies voor een professioneel medium om je leven anders te gaan insteken. Een leven zonder leed en doe dat samen met een medium werkzaam op de chatcentrale www.mediums247.com.

Liefdevolle groet, top medium Von medium247.com
 

Datum: 24-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten