HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Haidi

Hi, ik ben Haidi, ik ben sensitief (HSP), heldervoelend, en coach en counsellor. Luisteren naar het verhaal van de mens is iets wat bij me past, ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter de mens. Vanuit de rust hoop ik jouw rust en innerlijke kracht weer aan te kunnen spreken zodat je kunt gaan voor vrijheid in je leven.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Haidi

Met mijn heldervoelendheid stem ik af op jouw situatie. Ik kan hierbij gebruik maken van tarot, engelenkaarten, de pendel en foto`s.

We lopen allemaal wel eens tegen obstakels of situaties aan waar we geen raad mee weten. Soms is het dan fijn als er iemand met je meekijkt.

Naast het bieden van een luisterend oor met ondersteuning van mijn gaves kun je bij mij ook terecht voor overig advies op diverse levensvragen of persoonlijke problemen.

Ik geef je vanuit mijn levenservaring en tools dan ook graag de begeleiding die bij jou past zodat je met goede moed weer verder kunt met de inzichten en handvaten.

Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Beschikbaarheid:

Maandag: 6:00 - 24:00
Dinsdag: 6:00 - 24:00
Woensdag: 6:00 - 24:00
Donderdag: 6:00 - 24:00
Vrijdag: 6:00 - 24:00
Zaterdag: 6:00 - 24:00
Zondag: 6:00 - 24:00

(1)

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten