HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Fran

Hallo ik ben Fran ik ben al jaren bezig met het spirituele vooral met numerologie en dubbele getallen dat zijn engelen die je wat willen vertellen..
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Fran

doe tarot kaarten leggen. En voel dingen aan! U kunt met bijna al u vragen bij me terecht! Samen komen we bij de kern van je problemen om zo een oplossing te vinden. Ik geef je weer een klare kijk op je leven en je problemen!

Met al je vragen kun je bij mij terecht en met heel veel liefde zal ik je helpen.


Gaves: Afstandshealing, Astrologie, Energetisch reiniging, Kaartleggen, Medium, Paragnost, Pendel, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands

Beschikbaarheid:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Fran om een recensie te kunnen schrijven!Blog van Fran

waarom

Goedendag

Spirituele Fran is er voor kinderen, volwassenen en voor dieren, je kunt voor coaching, healing en reading bij mij terecht. Ik maak contact met de kosmische energie (gidsen, overledenen dierbare, engelen en andere lichtwezens) om een lichtje in je leven te laten schijnen. Heb je verlichting nodig omdat je opzoek bent naar antwoorden, inzicht in je leven of heeft juist een healing nodig om in balans te komen. Spirituele Fran is er om het lichtje door te geven, tijdens een consult /coaching ga ik samen met jou kijken wat je nodig heb om het lichtje in je te laten schijnen. De kracht zit in jezelf!

Ik help je door een lichtje op je pad te laten schijnen en de kracht en de antwoorden in jezelf te vinden. Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen.

Geen enkele vraag is mij vreemd. Het kan over liefde zijn, relaties, kinderen, geld, verhuizing, overspannenheid, een burn out. Ik ben van alle markten thuis.

Durf de stap te wagen om met mij een keer een consult in te plannen. Je gaat met een gerust hart en vol overtuiging dan weer je toekomst tegemoet.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten