HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Cora

Graag help ik jou als je het even niet meer weet of zelfs vast loopt. Door naar je te luisteren, contact te maken met de engelen, jou te inspireren en samen met jou op zoek te gaan naar je innerlijke ik. Ik kan je hierbij coachen, ondersteunen, begeleiden en adviseren.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Cora

Welkom,

Als je het even niet weer weet, je vast loopt of je merkt dat je vertrouwde leven niet meer het plezier, de voldoening, de vervulling en/of het geluk brengt dat je had of wenst, dan help ik je graag verder. Wij gaan dan samen op zoek naar jouw innerlijke ik.
Onze innerlijke ik, onze ziel is puur en weet precies welke richting op te gaan in ons leven.

Hoe kom jij weer in contact met jouw innerlijke ik, je ziel?
Hoe hoor je wat jouw hart je influistert, wat je intuïtie jou vertelt?
En op welke wijze kunnen de engelen jou hierin helpen, hoe leg jij zelf contact en hoe leer je hun boodschappen herkennen en begrijpen?

Ik wil oprecht, empathisch en actief naar je luisteren, je de ruimte geven, je inspireren, je begrijpen en je zuiver en zonder oordeel ontmoeten.
Daar waar nodig en waar jij de behoefte hebt, wil ik je graag ondersteunen, begeleiden, adviseren en coachen.
Je kunt bij mij terecht voor een luisterend oor, maar ook met al je vragen waar je nog geen antwoord op of oplossing voor hebt kunnen vinden.
Dit doe ik door verbinding te maken en je te helpen weer dicht bij jezelf te komen en te blijven.

De afgelopen jaren heb ik diverse vakopleidingen en cursussen gevolgd, onder andere als coach en de nodige ervaring opgedaan in het coachen, begeleiden, ondersteunen en adviseren van medewerkers, cliënten, klanten en teams.
Mijn passie, interesse en verdieping voor engelen is ontstaan in een moeilijke periode in mijn eigen leven. Een engelencoach heeft mij in contact gebracht met de engelen en zij hebben geholpen mij door deze periode heen te begeleiden. Dit heeft mij veel positiviteit, verheldering, liefde, energie en licht gebracht en mij weer in verbinding gesteld met mijn ziel. Dit is zo’n enorme verrijking en heeft mij zoveel rust en balans gebracht dat ik deze ervaring, in combinatie met mijn professionele achtergrond, graag wil gebruiken om jou te helpen.

Lieve groet Cora


Gaves: Coaching, Relatie coach
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Cora om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten