HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Bouwen aan zelfvertrouwen

Wat is er niet mooier je leven te leiden vanuit eigen vertrouwen? Dat je zo ver bent dat je zo op jezelf hebt leren vertrouwen dat bij elke stap die je zet, weet dat dit de juiste stap

die je zet, weet dat dit de juiste stap is om te zetten, omdat je zelfvertrouwen dit aangeeft? Vanaf moment dat je het aardse licht ziet, begint het proces eigenlijk al dat je aan je lot bent overgeleverd en jij zelf degene bent die er voor moet zorgen dat je krijgt wat jij nodig hebt. Om te weten wat jij nodig hebt, heb je zelfvertrouwen nodig. Zonder zelfvertrouwen ben je overgeleverd aan het vertrouwen van anderen, maar als dat jouw pad niet is. Als je te veel vertrouwt op de mening van een ander, dan bewandel je je niet jouw pad. Dat gaat het leven tegenslagen geven en leg je de schuld neer bij anderen. Die hebben immers jou verteld wat je moet doen.

Je bouw je leven lang
Je leven lang bouw je eigenlijk aan je eigen leven. Want elk moment opnieuw kan je iets worden voorgeschoteld dat nieuw is, dat je niet kent, of eerder hebt meegemaakt. Dan verwacht dat moment iets van jou. Om daar op een goede manier mee om te gaan, moet je op jezelf leren te vertrouwen. Want zo kun je bouwen. Bouwen aan een leven wat goed voelt voor jou.

De uitdagingen van het leven
Het is naïef om te denken dat het leven geen veranderingen kent. Het leven kent alleen maar veranderingen. Kijk maar eens als baby. Je hebt de uitdaging voor je liggen je te gaan uiten, een taal te leren. Te leren lopen, te onderzoeken, te proeven, de hand van je ouders los te laten. Allemaal veranderingen en allemaal ten goede van jou.

Bewust worden van je eigen leven
Totdat het moment komt dat je je bewust wordt van je eigen leven. Dan komt het er op aan. Dan moet je gaan leren op jezelf te gaan vertrouwen. Je ouders moeten je daarin begeleiden en je zodanig ondersteunen dat je je zelfvertrouwen volledig gaat benutten. Maar wat als je ouders dat eng vinden? Wat als je ouders heel beschermend zijn en alle kastanjes voor jou telkens uit het vuur halen? Wat als je ouders je de ruimte niet geven om fouten te mogen maken, om een keer te mogen falen? Dan heb jij toch geen idee dat je ook zelf een vertrouwen hebt? Dan heb je toch niet geleerd er naar te luisteren?

Zelfvertrouwen opbouwen
Als je niet geleerd hebt op jezelf te leren vertrouwen, kun je voor veel uitdagingen in het leven komen te staan. Die vanuit jou om begeleiding vragen. Jij mag de leiding nemen over je eigen leven, alleen lukt een mens dat pas als hij op zijn zelfvertrouwen vertrouwt. Dan worden de uitdagingen van het leven ineens een stuk leuker. Dan ben je de diepe valkuilen van het leven voor. Maak je je ook minder druk over wat er zou kunnen gebeuren.

Bouwen je leven lang aan zelfvertrouwen
Ieder mens zal zijn leven lang bouwen aan zijn eigen zelfvertrouwen, en soms kunnen we daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Dan kun je terecht bij mediums en paragnosten, die helpen jou dolgraag met het bouwen aan zelfvertrouwen.

Wil je hiervoor top mediums raadplegen? Kies dan voor de mediums die je vindt op www.mediums247.com. Van deze mediums en paragnosten kun je op aan. Die vertellen je exact waar het aan schort in je leven. Misschien niet altijd fijn om te horen, maar je zult later merken wat een profijt je hebt gehad van de chat met een medium op www.mediums247.com.

Liefdevolle groet, top medium Von mediums247.com
 

Datum: 26-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten