HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

De reddende engel.

De reddende engel. Je kent het wel, situaties waarbij jij zelf het even helemaal niet meer weet, of dat je ergens in beland en de oplossing niet ziet en er dan ineens een reddende engel

Jezelf het geluk ontnemen

Jezelf het geluk ontnemen. Opgegroeid waarbij op presteren de nadruk wordt gelegd, ga je als vanzelf de lat voor jezelf hoog neerleggen. Zodanig dat perfectionisme om de hoek komt kijken.

Elke tegenslag brengt je dichter bij jezelf

Het leven kan niet alleen maar rozengeur zijn. Het leven heeft tegenslag nodig, want zonder tegenslag worden we lui, arrogant en chagrijnig.

De lenormandkaarten

Een van de meeste bekende kaarten zijn de lenormandkaarten. Veel mediums en paragnosten maker er gebruik van. Voor mij is de lenormandkaart de toren

Mantra, Zorgen maken over geld is echt nutteloos

het wordt er niet meer en niet minder van. Door je juist er geen zorgen over te maken en te accepteren dat het is zoals het is

Sjamanisme, Het sjamanisme

is de oudste vorm van spiritualiteit en ontstaan in Siberië. Een sjamaan in die tijd werd gezien als een priester die kon helen.

Healing Hartmeditatie voor iedereen

Kies een plek waar je rustig kan zitten, je kan een kaarsje aansteken, natuurlijke rozen-olie branden, symbolen die verbonden zijn met het hartchakra neerzetten, je kan vooraf de tekst inspreken/laten inspreken met een mooie muzikale achtergrond …doe wat goed voor je voelt.

Leven in een levendig lichaam

Leven in een levendig lichaam… na een bijzonder aangenaam en interessant consult met een yoga-docente, voelde ik me geïnspireerd een blogje te schrijven rond ‘ leven in een lichaam met de focus op ons hartcentrum.

Paragnosten praat

Ik heb al een paar uur gewerkt en het was geen drukke avond. Erg rustig zou je zelfs kunnen zeggen. Mijn gidsen en engelen waren aanwezig maar ook zij leken soort van te slapen ofzo. Erg veel activiteit was er niet in ieder geval. Tot ineens er iets subtiels veranderde.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten