HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Waarom is het leven

Waarom is het leven niet zoals ik het beeld in mijn hoofd heb. Ik wil zo graag iets van het leven maken, ik doe mijn uiterste best, maar toch, al wat ik doe, het ziet er nooit echt uit zoals ik in mijn hoofd bedenk. Ik voel het gewoon niet, het is er niet. Hoe kan het toch!

De gedachte alleen al

De gedachte alleen al. Alleen de gedachte al aan iets, kan een mens helemaal van slag van raken. Zoveel angst er bij voelen, dat die compleet gestrest er van wordt en er heel hard van wegrent.

Mensen met het hart op de juiste plaats

geven anderen een heerlijk gevoel. Het is net of met die persoon eigenlijk alles als vanzelf gaat. Ze stralen altijd, hebben altijd een vriendelijk woord, gunnen je alle geluk.

Verstoppertje spelen

Verstoppertje spelen. Wie kent het niet en wie heeft er geen verstoppertje gespeeld? Iedereen toch en waarschijnlijk heb je het je kinderen ook weer geleerd. Het is een enig spel om met kinderen te doen,

Je verdient het

Je verdient het. Ja, ook jij verdient het! Jij verdient alles, echt alles, dat is de essentie van het leven en de hogere onzichtbare macht werkt voor iedereen, en wil dat iedereen het verdient, dus dat geldt ook voor jou, want ook jij verdient het voluit van het leven

Ontspanningstherapie

Ontspanningstherapie. Weet je dat je ook terecht kunt voor ontspanningstherapie op een spirituele hulplijn? Het is al lang niet meer zo dat mediums, astrologen, paragnosten

Ik wil dat de druk er van af is

Ik wil dat de druk er van af is. Veel chatgesprekken op www.mediums247.com starten met een vraag die betrekking heeft op een ander. Daar wil de klant meer over weten.

Redenen om de problemen van anderen juist niet op te lossen

Redenen om de problemen van anderen juist niet op te lossen. We willen als mens er voor anderen zijn, we willen ze helpen in moeilijke periodes.

Elkaar negeren en gaan controleren

Elkaar negeren en gaan controleren. Er zijn heel veel situaties waarin de mens ineens als een blad aan een boom zich anders kan gaan gedragen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten