HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Beren op je pad

Beren op je pad. Vanochtend vroeg al een mooi gesprek met een cliënt. Haar dochter was anders dan anders en de cliënt wilde weten wat er aan de hand was. Als een kind anders is dan anders kunnen daar veel redenen voor zijn

Het kind krijgt zo wie zo een eigen persoonlijkheid en kan op een geheel andere manier in het leven staan, dan de moeder. De moeder verdiende een compliment, ze had immers goed in de gaten dat het gedrag van haar dochter anders was. Velen zien dit niet eens en walsen er compleet overheen. Het compliment deed de moeder goed.

Mijn eerste gevoel als heldervoelend top medium, werkzaam op de chatlijn www.mediums247.com was dat de moeder te veel beren ziet op haar pad. Haar dochter voelt dat en reageert op haar manier daar weer op. Dit aan de cliënt uitleggende, kwam er direct al een bevestiging van de zijde van de cliënt. Het klopt helemaal gaf die aan. Jij bent een piekeraar, gaf ik aan, die beren op de weg ziet en je dochter niet. Je dochter is loyaal aan jou, nog niet bij machte in woorden uit te drukken wat ze jou duidelijk wil maken, en om die reden zie en ervaar jij ander gedrag.

De cliënt was met stomheid geslagen. Zo had ze het nog nooit bekeken en begreep nu heel goed wat er gaande was. Dus doordat ik telkens beren op mijn pad zie, voelt mijn dochter bij mij aan, dat ik aan het piekeren ben en zorgen maak. En wil mijn dochter mij laten zien, sta wat meer zonder al die beren in je leven. Ik beaamde dat.

Beren op je pad
De cliënt moest lachen, dat was de ontlading, want ik had inmiddels diverse malen een brok in mijn keel gevoeld, die toebehoorde aan de cliënt en door te lachen, was haar brok ineens weg. Ze opende haar keelchakra weer.

Zolang jij beren op je pad ziet en telkens bezig bent de beren voor te willen zijn, blijven er beren op je pad, gaf ik aan. Ze begreep het heel goed nu. Waarom al bezig zijn met het bedenken van de beren, terwijl ze er nog helemaal niet zijn? Is het niet vele malen slimmer en fijner om de beren aan te pakken als ze verschijnen?

Al die beren op je pad maakt je moe
Wat jij nu doet, gaf ik de cliënt aan om de chat van www.mediums247.com is beren bedenken en niet wetende of ze er überhaupt wel zullen gaan komen. En al die beren die je ziet, zorgt er voor dat jouw lijf constant in een stand van paraatheid staat, dat als je een bedachte beer ziet, die er in werkelijkheid helemaal niet is, direct kunt vluchten of bevriezen. Dat klopt gaf ze aan. Want zodra ze opstond, voelde ze zich al niet uitgeslapen. Had ze geen zin meer in haar werk. Wilde ze verhuizen en had ze al veel meer ideeën bedacht om maar verlost te worden van al die beren op haar pad.

Bijsturen als een beer zich laat zien
Ik legde haar uit op de chat van de spirituele chatlijn www.mediums247.com dat verhuizen, en geen zin meer hebben in het werk, geen effect heeft om verlost te worden van de beren. Dan ben je vluchtgedrag aan het vertonen en oplossingen buiten jezelf aan het zoeken, maar houd je de beren vrolijk in stand.

Veel beter is aan de slag te gaan met jezelf. In te gaan zien dat alle beren voor te willen zijn in je leven, er steeds meer beren bijkomen en je op een gegeven moment alleen nog maar beren ziet en je gek wordt van het bedenken van de oplossingen. De cliënt was superblij met de metafoor die ik haar schetste met de beren en ging aan de slag, alle beren die ze zag, te elimineren en pas een beer op haar pad op te lossen, zodra er sprake was van een beer.

Liefdevolle groet, top medium Von op www.mediums247.com
 

Datum: 22-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten